Vajrat Magnatec

Hyrje

Castrol Magnatec do te jete marka me e njohur per konsumatoret ne rajon. Magnatec mbron motorrin ne cdo situate dhe veçori drejtimi. Ne veçanti, Magnatec eshte shume i pershtatshem per ndezjen e motorrit ne te ftohte ekstrem.

Veçoritë dhe Përfitimet

Castrol Magnatec siguron mbrojtjen ne te gjitha kushtet dhe menyrat e drejtimit, perfshire "Shpejt & Nxehte", "Ngadale & Ftohte", udhetime te gjata & ne autostrade. Castrol Magnatec Diesel 5w-40 perdor teknologjine sintetike per vajin baze, duke garantuar performance superiore gjate ndezjes ne kushte ekstreme temperature. Castrol Magnatec Diesel 10w-40 perdor nje teknologji pjeserisht sintetike per vajin baze, duke siguruar nje mbrojtje te larte dhe mbajtur makinen tuaj ne gjendje te shkelqyer per nje kohe me te gjate.

Përdorimi

  • Pershtatur per perdorimin ne motorre "inter-cooled" dhe turbo.
  • Testuar dhe aprovuar ne perputhje me specifikimet e Europian Automobile Association (ACEA) dhe American Petrolum Institute (API).
  • Aprovuar per specifikimet e motorreve diesel te Volkswagen and Mercedes Benz.

Standardet dhe Përshtatshmëria

Magnatec
15W-40
A3 B3
Magnatec
10W-40
A3 B3
Magnatec
5W-40
C3
Magnatec
5W-30
C3
Magnatec
5W-30
A1
Magnatec
Diesel
10W-40
B3
Magnatec
Diesel
5W-40
B4
Viskoziteti 15W-40 10W-40 5W-40 5W-30 5W-30 10W-40 5W-40
VW 505 00 502 00

505 00
502 00

505 00
505 00 505 00
MB 229.1 229.31 229.31 229.31 229.31 229.31
Ford WSS-MSC913-A
ACEA A3/B3 A3/B3 A3/B3/B4, C3 A3/B3/B4, C3 A1/B1 A3/B3 A3/B3/B4, C3
API/ILSAC SL/CF SL/CF SM/CF SM/CF API SL
ILSAC GF-3
CF CF
Go to top