Vajrat Edge

Introduction

I cilesuar si me i miri. Per ata qe makinen e shohin si nje shprehje te vetvetes dhe kerkojne me te miren. Nese pyesni drejtuesit e makinave, Edge eshte thjesht vaji me i mire Castrol dhe konkurrentet as qe krahasohen. Eshte zgjidhje e plote. Vajrat Edge plotesojne 7 kushtet themelore per motorret.

Shtatë Kushtet Themelore për Motorrin

Mbrojtje ndaj konsumit
Jo me avari apo defekte
Jetegjatesi e vajit
Performance optimale e motorrit ndermjet intervaleve te sherbimit
Performance ne kushte ekstreme
Start i thjeshte dhe i menjehershem ne çdo lloj kushti atmosferik
Me i paster per nje kohe me te gjate
Mbron dhe rrit jetegjatesine e filtrave
Ndihmon ne reduktimin e rrjedhjeve ne brendesi te motorrit
Mbrojtje e fuqise
Pershpejtim i permiresuar ne kushtet e nje motorri tejet te mbrojtur
Kursim karburanti
Konsum i reduktuar i karburantit dhe ulje e kostos se funksionimit te motorrit
Kontrolli termik
Ka rol ftohes duke ndihmuar motorrin te mos nxehet dhe te funksionoje me mire

Standardet dhe Përshtatshmëria

EDGE
0W-30
EDGE
0W-40
EDGE
5W-30
EDGE
10W-60
EDGE
SPORT
0W-40
EDGE
SPORT
10W-60
EDGE
TURBO-DIESEL
0W-30
EDGE
5W-40
Viskoziteti 0W-30 0W-40 5W-30 10W-60 0W-40 10W-60 0W-30 5W-40
BMW Longlife-01 Longlife-01 Longlife-04 Aprovuar ekskluzivisht për modelet M3, M5, M6, Z4M, Z8 Longlife-04 Longlife-04
VW 502 00

503 01

505 00
502 00

503 01

505 00
504 00

507 00
502 00

503 01

505 00
502 00

505 00
502 00

505 00

505 01
MB 229.3

229.5
229.3

229.5
229.51 229.31

229.51
229.31
GM LL-A-025

LL-B-025
Ford WSS-M2C917-A
Porsche Porsche Porsche
ACEA A3/B3/B4 A3/B3/B4 A3/B3/B4 A3/B3/B4 A3/B3/B4 A3/B3/B4, C3 A3/B3/B4
API/ILSAC SL/CF SL/CF SJ/CF SM/CF SL/CF SM/CF SL/CF
Go to top