Produkte

Castrol GTX

Castrol GTX eshte nje nga vajrat e motoreve me te besueshem ne te gjithe boten. Eshte më shumë se vaj. Eshte mbrojtje e sigurt ndaj problemeve me te cilat perballen motorret çdo dite, temperaturave të larta, etj.

Mëso më tepër

Castrol Magnatec

Castrol Magnatec do te jete marka me e njohur per konsumatoret ne rajon. Magnatec mbron motorrin ne cdo situate dhe veçori drejtimi. Ne veçanti, Magnatec eshte shume i pershtatshem per te ftohte ekstrem.

Mëso më Tepër

Castrol Edge

I cilesuar si me i miri. Per ata qe makinen e shohin si nje shprehje te vetvetes dhe kerkojne me te miren. Nese pyesni drejtuesit e makinave, Edge eshte thjesht vaji me i mire Castrol dhe konkurrentet as qe krahasohen.

Mëso më Tepër

Go to top