GTX - mbrojtje e sigurt

Castrol GTX eshte nje nga vajrat e motoreve me te besueshem ne te gjithe boten. Eshte më shumë se vaj. Eshte mbrojtje e sigurt ndaj problemeve me te cilat perballen motorret çdo dite, temperaturave të larta, etj.


Mëso më shumë

Magnatec - më i njohuri

Castrol Magnatec do te jete marka me e njohur per konsumatoret ne rajon. Magnatec mbron motorrin ne cdo situate dhe veçori drejtimi. Ne veçanti, Magnatec eshte shume i pershtatshem per te ftohte ekstrem.


Mëso më tepër

Edge - më i miri

I cilesuar si me i miri. Per ata qe makinen e shohin si nje shprehje te vetvetes dhe kerkojne me te miren. Nese pyesni drejtuesit e makinave, Edge eshte thjesht vaji me i mire Castrol dhe konkurrentet as qe krahasohen.


Mëso më tepër

Castrol - për ata që duan më të mirin

Qe ne fillimet e veta e deri me sot, emri Castrol eshte sinonim i cilesise dhe performances se larte dhe i teknologjise me te mire lubrifikuese. Ne synojme te krijojme vajrat me te mira dhe me pas ti permiresojme ato edhe me teper. Rekordi boteror i shpejtesise ne toke eshte thyer plot 21 here nga makinat me vajin Castrol.

Tel: +355 (4) 2410112

Cel: +355 682020507

Kliko këtu për të na dërguar E-mail!

1
Castrol GTX

Castrol GTX eshte nje nga vajrat e motoreve me te besueshem ne te gjithe boten. Eshte më shumë se vaj. Eshte mbrojtje e sigurt ndaj problemeve me te cilat perballen motorret çdo dite, temperaturave të larta, etj.

Mëso më tepër
2
Castrol Magnatec

Castrol Magnatec do te jete marka me e njohur per konsumatoret ne rajon. Magnatec mbron motorrin ne cdo situate dhe veçori drejtimi. Ne veçanti, Magnatec eshte shume i pershtatshem per te ftohte ekstrem.

Mëso më Tepër
3
Castrol Edge

I cilesuar si me i miri. Per ata qe makinen e shohin si nje shprehje te vetvetes dhe kerkojne me te miren. Nese pyesni drejtuesit e makinave, Edge eshte thjesht vaji me i mire Castrol dhe konkurrentet as qe krahasohen.

Mëso më Tepër
Go to top